5kW bærbart diesellystårn med 300W LED-lampe

Et 5kW bærbart diesellystårn med en 300W LED-lampe er en allsidig og effektiv belysningsløsning for ulike utendørs bruksområder.Disse lystårnene brukes ofte på byggeplasser, veiarbeid, utendørsarrangementer og beredskapssituasjoner.

5kW bærbart diesellystårn med 300W LED-lampe

Effekten på 5 kW sikrer at lystårnet kan gi rikelig med elektrisk kraft til den integrerte 300W LED-lampen, og tilbyr skarp og energieffektiv belysning.Bærbarheten til diesellystårnet muliggjør enkel transport og utplassering til forskjellige steder der midlertidig belysning er nødvendig.

5kW bærbart diesellystårn med 300W LED-lampe 1

Bruken av LED-teknologi i lampen sikrer langvarig og høyintensitetsbelysning samtidig som den er energieffektiv, noe som gir lavere drivstofforbruk og redusert miljøbelastning.I tillegg gir dieselmotoren som driver lystårnet en pålitelig og kontinuerlig strømkilde, noe som gjør den egnet for langvarig drift på fjerntliggende steder eller steder utenfor nettet.

5kW bærbart diesellystårn med 300W LED-lampe 2

Totalt sett er et 5kW bærbart diesellystårn med en 300W LED-lampe en praktisk og pålitelig løsning for midlertidige utendørsbelysningsbehov, som tilbyr både mobilitet og høyytelsesbelysning.


Innleggstid: 21. juni 2024